Män emellan

Begreppet man innehåller så mycket. Det innefattar att vara ung man, medelålders man och äldre man. Det innehåller också att vara make och pappa, farfar och morfar, son och bror. Givetvis innehåller det även tankar om vad det är att vara man och tankar kring manlighet.

MÄN EMELLAN vill ta detta stora och mycket intressanta ämne på allvar.  Därför kommer vi under dessa kvällar att med hjälp av Bibeln, tillsammans med varandras erfarenheter och tankar, fundera och samtala kring vad det är att vara man.

Nästa samling:

EN RIKTIG MAN?

"Jag heter Micael Nilsson. Jag är man. En ibland lite förvirrad man dock. För rollerna är många. Jag är son, bror, make, pappa... morfar. Och ändå är jag bara en. Hur ska man då få ihop allt? Min karta och kompass ligger i en väldigt grundläggande upptäckt. Jag är också Guds lilla pojke. Vid vår samling i Tabernaklet den 20 april ska jag berätta mer om det. Välkommen!"

Vi samlas fredagen den 20 april i Tabernaklets församlingsvåning. Drop-in-start från 17.30. Kl. 18.30 avnjuter vi en god middag. Kostnad: 100 kr. Anmälan samt önskemål om kost senast 15/4 till infomenemellan@gmail.com.

Information på engelska

Information på arabiska