KVINNOFRUKOST

En lördag per termin samlas kvinnor i alla åldrar till Kvinnofrukost i Tabernaklet. Vi äter en god frukost, samtalar med varandra och lyssnar till ett föredrag från någon intressant inbjuden gäst.

 

Vi vill att dessa samlingar för kvinnor skall vara som en oas där vi kan få något både för vår yttre och inre människa; en stunds gemenskap där våra frågor om livet, tron och Gud kan få utrymme, ett tillfälle att bli utmanad och berörd, och att få en stunds avkoppling.

 

Lördag den 13 oktober kl. 09.00 är det dags igen.


Dagens gäst är Carina Hult. Carina är utbildad hälsovetare och har jobbat med hälsa och friskvård inom Volvo-koncernen. Sedan 2003 har hon arbetat som pastor i Equmeniakyrkan.


Morgonens tema:

"FRÅN NEW AGE TILL NYTT LIV"

Människors sökande efter svar på livets frågor ser olika ut. En del söker svar inom det vi kallar nyandlighet, new age, en blandning av religioner, filosofier och metoder. Carina Hults sökande började i TM-Transcendental meditation och förde henne vidare in i allt fler andliga metoder och till Indiens andlighet och den guru hon trodde hade ”sanningen”.

Till slut ljöd ropet på hjälp allt starkare inom henne. Då kom vändpunkten. Kom och lyssna till en intressant livsberättelse om hur Carina fann ett nytt liv.

 

Göteborgs baptistförsamling Tabernaklet, Storgatan 39.

 

Anmälan senast onsdag 10 oktober till Tabernaklets expedition: 031-13 22 20, exp@tabernaklet.se

 

Kostnad 100 kr.

I samarbete med studieförbundet Bilda
Information på engelska

Information på arabiska