Vi söker en musikledare

Vi söker dig som vill vara med att utveckla vår församling!
Tabernaklet är en Baptistförsamling med en gemenskap på ca 300 människor som möts i centrala Göteborg. Vi vill be om och arbeta för att vara en öppen gemenskap med Jesus Kristus som vårt givna centrum. Som en del av detta vill vi se vårt sång- och musikliv utvecklas. Församlingens inriktning är en tjänst på 50-75% men vi är beredda att diskutera utifrån ditt behov och möjligheter. 
Vi ser gärna att du har musikutbildning, (eller pågående sådan) i botten och gärna några års erfarenhet av församlingsarbete.

 Din uppgift blir
• att bygga församling tillsammans med oss
• att leda oss i tillbedjan
• att se och hjälpa andra in i tjänst 
• att tillsammans med våra pastorer planera och genomföra gudstjänster och andra samlingar
• att ha ett hjärta för alla åldrar och att kunna nå både äldre och yngre genom din personlighet och genom musiken

När det gäller vårt sång- och musikliv drömmer vi om en mångfald av olika kreativa uttryck: lovsångsteam, körer, psalmsång, allt eftersom vad som växer fram och vad människor har att bidra med. Dina idéer och förslag kommer att vara viktiga för oss!

Har du frågor omkring tjänsten är du välkommen att kontakta vår föreståndare Micael Nilsson 070-2010167 eller Lisbeth Bäckelie (personalansvarig i styrelsen) på telefon 0708-219249.
Skicka din ansökan till Micael Nilsson, micael@tabernaklet.se .

Tillträde enligt överenskommelse.
Välkommen med din ansökan!

Hjälp oss bygga

Kanske vill du hjälpa oss att bygga församling mitt i centrala Göteborg. Det finns många möjligheter för den som vill engagera sig i Tabernaklet. Vi söker musiker, dig som vill sjunga i kör eller lovsångsteam, tolkar som kan hjälpa våra vänner från andra länder att vara delaktiga i gudstjänsten genom att tolka till engelska. Vi söker också ljudtekniker liksom dig som vill arbeta med vår söndagsskola “Äventyret”. Och för dig som vill engagera dig i socialt arbete har vi ett fantastiskt café, Café Trappa ner, för vänner som behöver en värmestuga, något att äta, och lite vänlighet. Cafét är igång måndag, onsdag och fredag kväll. Hör av dig om du är intresserad så kan vi berätta mer.