Vi söker musikledare

Vi söker dig som vill vara med att utveckla vår församling!

Tabernaklet är en Baptistförsamling som möts i centrala Göteborg. Vi vill be om och arbeta för att vara en öppen gemenskap med Jesus Kristus som vårt givna centrum. Som en del av detta vill vi se vårt sång- och musikliv utvecklas. Församlingens inriktning är en tjänst på 50%, men vi är beredda att diskutera utifrån ditt behov och möjligheter. 

Vi ser gärna att du har musikutbildning, (eller pågående sådan) i botten. Som musikledare i Tabernaklet har du tillgång till Flygel och kyrkorgel som dina primära huvudinstrument. Församlingen prioriterar tanken om att vi bygger församlingen tillsammans. I linje med det ser vi gärna att du har några års erfarenhet av församlingsarbete.

 Din uppgift blir

  • att tillsammans med våra pastorer planera och genomföra våra gudstjänster och samlingar och att ansvara för och planera musiken till dessa samlingar.
  • att med musikens språk leda församlingen i lovsång och tillbedjan
  • att ha hjärta för alla åldrar och att kunna nå både äldre och yngre genom din personlighet och genom musiken

När det gäller vårt sång- och musikliv drömmer vi om en mångfald av olika kreativa uttryck: lovsångsteam, körer, psalmsång, allt eftersom vad som växer fram och vad människor har att bidra med. Dina idéer och förslag kommer att vara viktiga för oss! Till din hjälp i planeringen har du tillgång till församlingens musikråd.

Har du frågor omkring tjänsten är du välkommen att kontakta vår föreståndare Micael Nilsson 070-2010167, Lisbeth Bäckelie (personalansvarig i styrelsen) på telefon 0708-219249, eller Stig Emker, 0706-953731.

Skicka din ansökan till Micael Nilsson, micael@tabernaklet. Ansökningar bearbetas löpande.

Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Hjälp oss bygga

Kanske vill du hjälpa oss att bygga församling mitt i centrala Göteborg. Det finns många möjligheter för den som vill engagera sig i Tabernaklet. Vi söker musiker, dig som vill sjunga i kör eller lovsångsteam, tolkar som kan hjälpa våra vänner från andra länder att vara delaktiga i gudstjänsten genom att tolka till engelska. Vi söker också ljudtekniker liksom dig som vill arbeta med vår söndagsskola ”Äventyret”. Och för dig som vill engagera dig i socialt arbete har vi ett fantastiskt café, Café Trappa ner, för vänner som behöver en värmestuga, något att äta, och lite vänlighet. Cafét är igång måndag, onsdag och fredag kväll. Hör av dig om du är intresserad så kan vi berätta mer.