Söndagens gudstjänst

Veckans gudstjänst inleds av Maria Nilsson. Micael Nilsson talar över Luk 19:1-10, d.v.s. över berättelsen om hus Jesus möter Sackeus och vad det betydde för Sackeus liv. Tobias Hedlund leder oss i sång och musik. Den här söndagen har du också möjlighet att fira nattvard. I filmen nedanför gudstjänsten leder vi dig genom nattvardsfirandet. Du dukar fram druvjuice eller alkoholfritt vin samt en brödkaka och följer med i firandet.

Vill du delta i kollekten genom att ge en gåva till vårt arbete går det att göra via vårt Swishnummer 123 666 2373 samt vårt bankkonto SEB 5001 104 35 47. Märk insättningen “kollekt”.

. . .

För dig som vill fira nattvard

Berördes du av gudstjänsten och vill berätta om det eller har frågor att ställa är du välkommen att göra det. Du kan även skicka in dina bönemännen så lovar vi att be för dig. Du finner våra kontaktuppgifter här.

Vill du ha mer?

Du kan ta del av alla inslag i dagens gudstjänst var för sig via vår YouTube-kanal:  https://www.youtube.com/watch?v=ik7K0zCsDsE&list=PLiBLiWoiR4GXHi3poXA5Kp4ZuM4PYRjb7. Där kan du även (kostnadsfritt) prenumerera på våra gudstjänster och andakter.

. . .

En Timme Bibel

En vandrig genom vacker svensk försommarterräng och in i gamla viktiga bibeltexter lär oss någonting om Guds ledning. Dagens vildmarksguide: Micael Nilsson.

“Finns det något annat stort folk som har gudar som är lika nära det som Herren vår Gud är nära oss så ofta vi åkallar honom?” (5 Mos 4:7)