Söndagens gudstjänst

Från och med september inbjuder vi till offentliga/fysiska gudstjänster igen. P.g.a. mötestaket för offentliga samlingar som idag är satt till 50 personer inbjuder vi till två gudstjänster varje söndag, en kl.11.00 och en kl.14.00. Vid den senare har vi också söndagsskola för barnen. När vi får kommer vi att övergå till en gudstjänst varje söndag, kl.11.00. Vi kommer då att meddela det här.

Vill du delta i kollekten genom att ge en gåva till vårt arbete går det att göra via vårt Swishnummer 12 36 66 23 73 samt vårt bankkonto SEB 5001 104 35 47. Märk insättningen “kollekt”.

Vi eftersänder även söndagens predikan via vår hemsida. Se startsidan.

. . .

Berördes du av gudstjänsten och vill berätta om det eller har frågor att ställa är du välkommen att göra det. Du kan även skicka in dina bönemännen så lovar vi att be för dig. Du finner våra kontaktuppgifter här.

Vill du ha mer?

Du kan ta del av alla inslag i dagens gudstjänst var för sig via vår YouTube-kanal:  https://www.youtube.com/watch?v=ik7K0zCsDsE&list=PLiBLiWoiR4GXHi3poXA5Kp4ZuM4PYRjb7. Där kan du även (kostnadsfritt) prenumerera på våra gudstjänster och andakter.

Roland Helstens begravningsgudstjänst

Fredag den 21 augusti hölls en begravningsgudstjänst för vår tidigare föreståndare Roland Hellsten. P.g.a. coronakrisen var antalet närvarande begränsningar till 50 deltagare . Vill du ta del av den i efterhand är det dock möjligt. Klicka bara på tänker så tar vi dig vidare: https://youtu.be/wmENm1dyego

. . .

En Timme Bibel

En vandrig genom vacker svensk försommarterräng och in i gamla viktiga bibeltexter lär oss någonting om Guds ledning. Dagens vildmarksguide: Micael Nilsson.

“Finns det något annat stort folk som har gudar som är lika nära det som Herren vår Gud är nära oss så ofta vi åkallar honom?” (5 Mos 4:7)